Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Velice vstřícné jednání a ochota vyřešit vše co nejdříve.

6. listopadu 2023 Blanka Pecholtová 

 

Paní Alena mi pomohla s hypotékou a koupí bytu. Naprosto úžasná komunikace. Máte pocit, že by za vás umřela. Nebýt jí, byt nám uteče. Všechno zařídí, s developerem komunikovala za nás. Mohu jen doporučit.

18 listopadu 2023 Zdenek Linc 

 

Profesionální přístup, vstřícnost, paní Quast mohu doporučit. 

4. listopadu 2023 Lenka Bartošová

 

Paní Quast hodnotím velmi pozitivně, rychlé zodpovědné jednání, spolehlivost a super ochota a pomoc ve všechn směrech. Doporučuji!

15. října 2023 Martina Oberfalzerová

 

S paní Quast jsme spolupracovali na řešení hypotečního úvěru a částečně na hledání bytu v Praze. Byla pro nás velkou oporou, všechny kroky nám pečlivě vysvětlila, hlídala termíny a vždy jsme ji mohli kontaktovat s dotazy. Pokud bylo potřeba něco uspíšit, vykomunikovala nám vše v bance a zařídila urychlení procesu. Vybrala pro nás to nejvhodnější řešení i řešila doplňující služby jako jsou pojištění. Na paní Quast jsme se mohli obrátit i v případě dotazů a ujištění ohledně nabídek na realitním trhu. Protože jsme byt pořizovali poprvé, bylo pro nás důležité mít po boku zkušeného poradce. Paní Quast je velmi sympatická a skvěle se nám s ní spolupracovalo. Určitě se na ni v budoucnu opět obrátíme. 

Alena a Ionut Halota
 

Pani Quast mi velmi pomohla pri zrizovani hypteky na byt. Byla velmi ochotna a vzdy k dispozici, kdyz jsem mela jakykoli dotaz, i na maily odpovidala obratem. Dokonce mi i poradila ohledne bytu, i kdyz byl z nabidky jine realitni kancelare! Je to uzasny pracovity a nadseny clovek, ktery se jen tak v dnesni dobe nevidi. Kdyz bude treba, tak sluzeb pani Quast urcite rada vyuziji znova.

Michaela Sykorova
Praha

Chtěli bychom vyjádřit poděkování paní Quast za profesionální a přitom lidský přístup v jednání, při prodeji bytu. Velmi rychle sehnala kupce cca 10 dní. Pro paní Quast nebylo žádné naše přání problémem. Veškeré kroky spojené s prodejem bytu s námi konzultovala a nechávala si vždy vše odsouhlasit o všem nás ihned informovala. Je vidět, že je pro ni práce koníčkem!

Děkujeme

Mourkovi 

Moc bych Vám chtěla poděkovat, že už za pár dní budu bydlet ve svém bytečku a v lokalitě, kterou jsem si přála úplně nejvíc! Sama jsem hledala byt rok a půl a jakmile jste se do toho vložila Vy, stačil měsíc  A pomoc s hypotékou je neocenitelná! Jste snad kouzelnice! I když se objevil nějaký problém, díky Vám brzy zmizel a dokonce jste mě ještě utěšovala! Vaše pracovní nasazení je neuvěřitelné a naprosto profesionální! Kdykoli jsem potřebovala něco vysvětlit, nemusela jsem se Vás bát zeptat! Lidé používají cizí slova, jejichž význam nikdo nezná, ale Vy vysvětlíte vše tak, aby to všichni pochopili!  A to umí jen málo lidí! Jsem moc ráda, že jsem Vás poznala, protože bez Vás bych byla ještě v podnájmu a svůj budoucí byt bych si jen představovala! Díky Vám můžu žít svůj sen! :-* 

Děkuji! 
 
Petra Ďulíková
 
Paní Quast, dnes jste nám udělala největší radost a dnešní den si jistě zapamatujeme do konce života. Díky Vám a Vaší naprosto profesionální práci se nám splnil sen a mi budeme mít náš vysněny domeček. Nejen já ale i můj manžel a mé děti Vám opravdu z celého srdce děkujeme za Vaši spolupráci. Jste opravdu člověk na správném miste a rozhodne Vás budeme vždy doporučovat, takto poctivých lidi je bohužel už velmi málo a mě velice těší, že jsem mela tu čest Vás poznat. Opravdu DĚKUJEME! 
 
Teraza Sládková, Nové Strašecí
 
S paní Bc. Alenou Quast jsem spolupracovala od listopadu 2016 na koupi nového bytu od firmy Canaba. Od začátku mi zařizovala konsolidaci půjček, úvěr ze stavebního spoření a výběr nejvýhodnější hypotéky v bance I přes veliké problémy se stavební firmou, které nám nastali, vše pečlivě a svědomitě zařídila. Velká orientace v právech a zákonech. Vysoká komunikační dovednost a lidskost jsou jedna z mnoha pozitivních vlastností, které bych chtěla zmínit. S paní Vodičkovou jsem byla spokojena a ráda bych ji doporučila dalším lidem. Vážím si její vysoké pracovní nasazenosti a lidskosti. Přeji Vám mnoho úspěchu v pracovním i soukromém životě.
Děkuji za spolupráci s Vámi. 
 
Tatiana Juríková, Nehvizdy
 
Dobrý den.
Díky Vám jsme si splnily další sen Máme krásný dům a teď už vše půjde jak má.  Jsme Vám s rodinkou moc vděční jak za spolupráci, tak s hypotékou. Rozhodně budeme doporučovat dál. Děláte svou práci velmi dobře, což je málo lidí v tomto oboru. Moc děkujeme a budeme se těšit na další spolupráci 

Roubalovi, Vladimír Roubal, Stradonice
 
Dobrý den, paní Quast,
tímto jsem Vám chtěla poděkovat za perfektní spolupráci při koupi bytu v Žerotínově ulici.
Nejen, že jste zajistila vše ohledně smluv, okamžitě reagovala na všechny dotazy, ale především jste mi pomohla se zajištěním hypotéční úvěru a našla řešení i v okamžiku, kdy jsem považovala situaci za neřešitelnou.
Jednání s Vámi bylo vždy korektní a příjemné.
Děkuji a těším se na případnou další spolupráci,
 
Barbora Bořková

 

 

 

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci